Com serà l’educació superior del futur?

#ReadySteady60

Un grup de dirigents empresarials i la Companyia de Jesús, anticipant-se als canvis econòmics i socials profunds que transformarien l’Espanya del seu temps i preocupats per oferir a les empreses i a la societat un lideratge de qualitat, es van unir per crear ESADE, ara fa 60 anys. Durant aquest curs, ens proposem commemorar la seva iniciativa.

Entenem que la millor manera de celebrar aquest aniversari no és parlar del passat sinó del que ha de venir. Seguint l’exemple dels nostres fundadors, prendrem el pols dels canvis sense precedents amb què ens repten la globalització i la revolució tecnològica. I ho farem promovent una reflexió oberta i pública sobre el futur de l’educació superior i sobre els desafiaments que planteja a les institucions educatives com ESADE.

Hem pensat organitzar-la entorn de quatre àmbits, tots ells relacionats entre si, que culminarem al final de curs amb una presentació pública de les conclusions principals. El nostre treball se centrarà a cercar respostes a les preguntes següents:

Perfil laboral

“Quins perfils professionals hem d’oferir a les empreses i a les societats del futur?”

LLEGIR MÉS →

Tecnologia

“Com incideix el canvi tecnològic en l’educació superior?”

LLEGIR MÉS →

Humanitats

“Com formar persones amb l’esperit crític i els valors que es necessiten?”

LLEGIR MÉS →

Innovació

“Quina innovació pedagògica és exigible per donar resposta a les noves necessitats i maneres d’aprendre?”

LLEGIR MÉS →

Propers events

ESADE Teaching Day - El factor humà en la innovació educativa
20 de febrer. ESADEFORUM
Reinventar l'educació.
Reinventar ESADE després de 60 anys d'història
26 de febrero. 4yFN - Plaça España. Barcelona
Organitzant els professionals del futur
24 de mayo. ESADEFORUM

Coneix la història dels 60 anys d’ESADE

Al llarg d’aquests seixanta anys, la visió de futur dels fundadors d’ESADE s’ha materialitzat en una institució d’educació superior que gaudeix d’un gran reconeixement internacional, tant en l’àmbit del management com del dret. Els campus de Barcelona i Madrid acullen cada any prop de 9.000 participants de més de 100 nacionalitats.

Al llarg d’aquests seixanta anys, s’han format a ESADE més de 66.000 antics alumnes, que desenvolupen la carrera professional en empreses i organitzacions presents arreu del món.

© 2018 ESADE Business & Law School